4. syys, 2019

Postimies Pat

Soten tuo, soten tuo, jokaisen luo, Pate sekä kissa, heti huomenissa. Pate iloisesti vilkuttaa verhon takaa. Pääministeri Antti Rinne tai joku hänen lukuisista avustajistaan on saanut kuolemattoman idean. Postinjakajat alkavat huolehtimaan myös sote-palveluista. Postinjakajat alkavat kurkkia ikkunasta onko asiakkailla kaikki hyvin. Big Brother on kuollut! Tarina ei kerro miten tämä toimii kerrostaloissa. Sekään ei ole selvillä alkaako postimies Pate jakaa lääkkeitä ja mittaamaan verenpainetta. Onko posti tehokkaampi soteasioissa kuin postinjaossa? Mikä on postimiehen vastuu kuolemantapauksissa. Onko hoitajapula nyt vain muisto menneisyydestä? Antti Rinne sen keksi. Siitä ei ole tietoa toimiiko systeemi neljäpäiväisellä työviikolla?

Perussuomalaisten kansaedustaja ja sairaanhoitaja Sanna Antikainen kommentoi Uudessa Suomessa kiivaasti Antti Rinteen kommentteja. "Vetää hoitajilta maton alta, on aivan ulapalla sotesta ja sote-uudistuksesta horisemalla  postista ja sotesta samassa lauseessa".

Voimme kysyä onko Rinteellä tarpeeksi avustajia, vai onko heitä kenties liikaa? Ainakin tämä on värikäs avaus eduskunnan syyskaudelle.

#anttirinne #demarit #sdp #perussuomalaiset #sannaantikainen #kansanedusta #sotepate #sotentuo #sote #postinsotepalvelut #bigbrother #eduskuna #eduskunnansyysistuntokausi #mattoaltahoitajilta #hoitaja #sairaanhoitaja

Kuva: William Mewes.

Jaa tämä sivu