7. elo, 2019

Sakkausta

Hallituksen tie on vasta alkutaipaleella, mutta pahaa sakkausta on havaittaviossa hallituksen poskivalsissa.Ei olisi mikää ihme, jos hallitus ei eläisi edes jouluun asti. Vastaatuloja pitäisi tehdä puolin ja toisin. 

Ympäristövaliokunnan puheenjohta Hannu Hoskonen tykittää täyslaidallisen hallituskumppaneiden niskaan Iltasanomissa. Hänen mielestä ympäristöpolitiikka on karmeinta populismia mitä hän on nähnyt. Jopa lapsetkin on otettu pelotteluun mukaan. Hänen mielestään puuta pitää käyttää enemmän ja se luo elintasoa ja työpaikkoja. Hänen mielestään puunkäytöä yritetään estää metsien rauhoituksilla ja hakkuurajoituksilla. Hoskosen mielestä Keskustalaiset ovat närkästyneitä siitä, että ympäristöministeri Krista Mikkonen sanoi ettei puuta riitä kaikkiin sellutehdashankkeisiin. Hoskosen mielestä kovan luokan aktivisteja löytyy vihreistä, vasemmistoliitosta ja pieni joukko demareistakin. Hoskosen mielestä on väärin, että hallitusohjelman mukaan puun käyttöä pitäisi lisätä rakentamisessa, mutta puuta ei saisi hakata.

Hyvin ei mene Antii Rinteelläkään. Poliiitiset toimittajat kirjoittavat siitä miten Antti Rinne on kovistellut uutta komentajaa Timo Kiveä. Rinteen mukaan uuden komentajan on ymmärrettävä paikkansa ja asemansa. Komentajaa ripitetään vaikka pesti on juuri alkanut. Ehkä Rinne yrittää tällä siirtää keskustelua vappusatasesta pois. Vappusatanenhan on kuin valaskala, joka käy läpi sosialismin ja muuttuu läpinäkyväksi sardiiniksi. Myös hoitajamitoitus ei ole toeutunut vaikka ennen valleja asian piti olla vain kirjaamisasia lakiin.  Vaikka Petteri Orpo oli tässä asiassa aivan oikeassa ennen vaaleja, niin ei oppositiossa olo ole Kokoomuksellle helppoa. Peli ei oikein Kokkareilla kulje ja Perussuomalaisten oppositiopolitiikka sujuu taas mallikkasti. Kannatus kasvaa Gallupeissa Persuilla koko ajan ja muutkin asiat kuin maahanmuuttoasiat kiinnostavat Persuja. Arja Juvonen vaati äskettäin kenttäsairaalaa Kangasalan Attendon Herttuattaren hoivakodin laiminlyöntien vuoksi. Taas on vanhuksia laiminlyöty, vaikka asian piti muuttua heti uuden hallituksen aikana. Pääministeri Antti Rinteen suu taitaa käydä kokoajan enemmän kuin pää ja sydän tekevät.

Kohta siis alkaa hallituksen posket ja otsa punoittamaan kuin pihlajanmarjapuu.

##pihlaja #pihlajapuu #attendo #attendoherttuatar #hoitajat #hoitajamitoitus #vappusatanen #petteriorpo #kokoomus #kokkarit #demarit #hallitus #anttirinne #ripitys #timokivi #kannatus #muutasiat #maahanmuutto #persut #perussuomalaiset #keskusta #vihreät #arjajuvonen  #oppositiopolitiikka #ympäristöministeri #kristamikkonen #ympäristöministerikristamikkonen #kangasala #keskusta #hannuhoskonen #hallitus #hallituksenposkivalssi #iltasanomat #ilmastomuutos #ilmastomuutospopulismi #vihreät #vasemmistoaktivistit #aktivistit #kenttäsairaala #pääministerianttirinne #vasemmistoliitto #sosialismi #valaskala #sardiini #hoivakoti #läpinäkyvä

 

Jaa tämä sivu