25. heinä, 2019

Matkalippu sovellus

Nykyään moni asia maksetaan tai toimii sovelluksessa. Näin myös matkalippu mobiili sovellus. Kun 23.7 porukka lähti bussilla Ed Sheeranin konserttiin kaatui HSL matkalippu mobiili sovellus. Minäkin ihmettelin bussissa, kun sovellus ei meinannut mllään aueta. Minulla kävi hyvin istuin bussissa ja yritin saada kännykkää auki. Jossain vaiheesssa sovellus aukesi ja sain näytettyä lipun. Osa kuljettajista oli ottanut matkaajat kyytiin, mutta osa heittänyt tylysti ulos bussista. Ainakin minulla olisi verenpaine noussut, jos minut olisi heitetty bussista ulos, vaikka matkalippu oli maksettu. Jos systeemi kaatuu pitäisi kuljettajille tulla ilmoitus siitä, että kaikki saavt matkustaa ilman maksetun matkan osoituspakkoa. Muuten koko hommassa ei ole mitään järkeä.

Vielä kauheammat kauhuskeenaariot syntyvät silloin, kun pankkisysteemi kaatuu ja porukka ei saa rahaa ulos pankista ja maksukortit eivät toimi maksupäätteissä. Silloin käteinen nousisi kunniaan, mutta sitähän ei porukalla ole. Silloin toimiva yhteiskunta voisi kaatua muutamassa päivässä. Mutta sellaistahan  ei tule koskaan tapahtumaan, eihän.

#hsl #matkalippu #sovellutus #kännykkä #matkalippu #kauhuskenaario #pankkisysteemi #käteinen #pankkikortti #pankkisysteemi #maksupääte #pankkikortti

Jaa tämä sivu