24. heinä, 2019

Konsertissa

Eilen tuli käytyä Ed Sheeranin konsertissa. Mahtava konsertti ja mahtava esiintyjä. Sheeranilla on ollut uskomaton kasvutarina. Häntä kiusattiin koulussa punaisista hiuksista, suurista silmälaseista ja änkytyksestä. Yli 100 miljoonaa singleä ja 26 miljoonaa albumia myynyt Ed aloitti katusoittajana.

Ed hoiteli illan muusikin yksi eri kitaroiden, koskettimien ja luuppipedaalin kanssa. Hän oli rento ja hänellä oli kivaa esiintyessään suurelle yleisölle. Vaikka takana on jo pari vuottaa konserttikiertuetta oli esiintyminen innostunutta ja välittävää. Ed piti hauskaa lavalla.

Illan järjestelyt sujuivat todella hyvin. Vain ruoka konserttialueella oli todella huonoa. Ei tarvinnut ostaa ruokaa kuin kerran. Arvasin sen jo etukäteen, kun monet pikaruuan huippuammattialiset puuttuivat tapahtumasta. Luultavasti myyntipaikkojen hinnat on ollut turhan korkeita. Konsertin porukka käyttäytyi fiksusti ja vain yksi humalainen näkyi illan aikana junassa. Eli summattuna illasta oli se, että oli mukavaa olla konsertissa matkassa muiden mukana.

##edsinki #edsheeran #malminlentokenttä #konsertti #koulukiusattu #kitara #punatukkainen #koskettimet #välittävä #innostunut #esiintyminen #änkytys #hauskaa #lava #ruoka #myyntipaikka

Jaa tämä sivu