16. kesä, 2019

Burger lovers

Eilen tuli poikettua Burgers Lovers festivaaleille. Piti syödä hampurilaisia ja ottaa kuvia. Syöminen sujui hyvin, mutta oli todella vaikea ottaa kuvia. Kotimatkalla metrossa tuli mietittyä mitä tuli syötyä. Tietysti olisi halunnut maistaa kaikkien kojujen tuotteita. Maistoin itse viiden kojun tuotteita. Mikään ei ollut huono, mutta kärki erottui selvästi. Parhaat mielestäni olivat Bowl D1NER  Burkasmi ja Naughty Burger. Bowl Dinerillä kesti aika kauan saada homma klaariin, mutta maku ja ulkonäkö oli kohdillaan. Kotona googlaamalla selvisi, että kaverit oli Kuopiosta, joten ilmankos. Pääkaupunkiseudun, espoon ja Mansen ylpeys Nauhty Burger oli myös kova. Siitä jäi ovelan hyvä maku suuhun. Onneksi otin kaikista pienemmät versiot eli slaiderit. Yhdessä paikassa Bun Bunissa myyjä kuuli väärin ja myi kokonaisen burgerin. Se oli ainoa maistamani vegeburgeri. Maku oli kolmanneksi paras, mutta ulkonäossä se jäi viimeiseksi.

On ajat muuttuneet. Vielä 70-luvulla tuollaiselle tapahtumalle ei olisi saanut kaupungilta lupia. Varmaan ei olisi ollut ostajiakaan. Kyllähän noissa kojuissa maku on ihan eri planeetalta, kun ketjupaikoissa. Lihakin on kunnon kotimaista laatukarjaa. Ei kyllä enää tekisi mieli käydä Hesessä, Mäkkärissä ja Kingissä. Katukeittiöissä tulee muuten paljon vähemmän jätettä. Ei pahvimukeja, pillejä, muovia eikä aluspapereita. Ruokarekat on kyllä kovia. Niitä pitää yrittää tukea, että niitä tulisi runsaasti lisää. Kyllä katuruoka on kova juttu, elämäänsä kyllästyneet voivat mennä hienostelupaikkoihin. Katu on köyhän paratiisi.

#burgerlovers #burgers #hamburgers #ruoka #laatukarja #laatuliha #hese #mäkkäri #kingi #katuruoka #foodporn #ruokarekka #ruokakärry #bowl1diner #nauhtyburger #bunbun #vegeburger #hienostelupaikkoihin #pahvimukeja #muovi #katu #paratiisi

Jaa tämä sivu