30. touko, 2019

Pihakirppis

Kävimme tänään Jaanan kanssa Vallilan pihakirppiksellä. Puisten talojen pihoille oli laitettu tavaraa myyntiin. Samalla talojen väki möi makkaraa, pullaa ja muita leivonnaisia. Oli myös kiva puikkelehtia pihalta toiselle. Alussa ei ollut paljon väkeä, mutta väkimäärä kasvoi koko ajan. Oli erittäin hyvä tapahtuma.

Olipa Vallilassa upeita, suuria pihoja. Todella hieno tunnelma, aivan kuin Pertsan ja Kilun romaaneistä. On todella viihtyisä paikka. Tuolla pitäisi tehdä joku sarjafilmi. Olisi kuvaupuitteet kerralla kunnossa.

Päivän parasta antia oli kahden pikkupojan sitruunamehu-koju. Pojat myivät käsinpuristettua sitruunamehua. Kauppa ei meinannut oikein sujua, joten pidin pientä palopuhetta ohikulkijoille. Aivan, kun he eivät muistaisi sitä, kun he itse ovat olleet nuoria. Yhden miehen sain pysähtymään ja ostamaan sitruunamehua. Hän kertoi myös olevansa Suomen yrittäjissä. Nuoten yrittämistä pitää aina tukea. Siitä voi vielä joskus kasvaa iso puu, jolla on hyvät juuret.

#puutalo #puuvallila #suuretpihat #sitruunamehu #nuoretyrittäjät #tunnelma #pertsajakilu #myyntikoju #sajafilmi #palopuhe #isopuu #hyvätjuuret #kauppa #ohikulkija #suomenyrittäjät

Jaa tämä sivu