16. touko, 2019

Uusia leluja

Käytiin eilen ostamassa pari uutta objektiivia kameraan Jaanan kanssa. Sen jälkeen piti tietysti kiivetä Verkkokauppa.comin katolle kuvaamaan uusilla putkilla kuvia. Sen jälkeen vielä Jätkäsaaren ja Ruoholahden läpi tiukasti kuvaten. Oikein yllättävän hyvältä ja viihtyisältä näytti Jätkäsaaressa. Olihan sielläkin seassa kuitenkin rakennuksia joiden oikeutuksesta olla pystyssä ei minulla ole täyttä varmuutta. En kuitenkaan ole kurkistellut niihin sisälle, joten en tiedä kokonaisuutta. Uskon kyllä, että tuolla Jätkäsaaressa ihmiset viihtyvät todella hyvin ja lapsille on runsaati aktiviteetteja. Ruoholahdessa usean talon ulkopinta alkoi olla huonossa hapessa. Onko ne vain rakennuttu huonosti, vai ottaako niihin meri-ilma?

Silloin kun tulee hankittua elektroniikkaa, niin käydään usein Verkkokauppa.comissa. Laadukasta tavaraa on runsaasti ja se on tarjolla kilpailukykyiseen hintaan. Onhan vieläkin halvempia paikkoja , mutta tavarat tulevat ulkomailta, eikä tiedä onko ne luotettavia. Hienoa on se, että kaikki hinnat on esillä. Silloin tuotteita pystyy vertailemaan. Oltiin edellisenä päivänä paikassa, missä ei ollut mitään hintoja. Ei viihdytty montaa minuuttia. Kyllähän tuo Jätkäsaaren myymälä on tavallaan tämän päivän ilmiö. Grillikastiketta myydään pokkana kännyköiden vieressä. Eihän se mitään haittaa, kun homma pelittää. 

#verkkokauppacom #jätkäsaari #ojektiivi #kameraobjektiivi #kattotasanne #hinnatesillä #vertailuhinta #elektroniikka #kilapilukykyinenhinta #ilmiö #ruoholahti #talonulkopinta #huonossahapessa #meriilma #valokuvaus 

Jaa tämä sivu