5. touko, 2019

Askareita

Tänään tehty pieniä askareita. Tietysti on luettu myös Hämeenlinnan Pallokerhon urotöistä. Oli kyllä todella hieno saavutus. Gallialaiset löivät Roomalaiset sanoi joku netissä. Näinhän se todella onkin. Tuskin kukaan muu kuin hämeelinnalainen veikkasi ennen kauden alkua, että Hämeenlinnan Pallokerho voittaa jääkiekon Liigassa kultaa. Tämä on sikälilin hienoa, että Hämeenlinnan Pallokerhon parhaat pelaajat on ostettu yleensä kauden jälkeen muihin seuroihin. Silti HPK on aina jaksanut rakentaa uuden joukkueen rakkaudella. Tämä oli todella hieno saavutus pienelle suurelle seuralle. Sisukkuus pakittiin hienolla palkinnolla. Oulun Kärpät voi yrittää mestaruutta taas ensi vuonna. Hämeenlinna elää tällä voitolla ainakin parikymmentä vuotta. Jääkiekko on hieno joukkuepeli.

Tänään on tutkittu tiukasti Pariisin kaupunginosia ja nähtävyyksiä. On yritetty löytää persoonallisia kohteita. Tavikset on nähty niin moneen kertaan. Tosin yksi kermakakku turstikierros bussilla tehdään. Toisesta kerroksesta voi ottaa kunnolla kuvia, ellei sada. Katsotaan mitä tuleman pitää. Kuvassa Montmartren tunnelmaa.

#montmartre #kermakakku #tunnelma #pariisi #kaupunginosia #jääkiekko #gallialaiset #liiga #hämeenlinna #hpk #tavikset #rakkaudella #rakentaa #hämeenlinnanpallokerho #seurat #jääkiekkoseurat #kärpät #oulu #kärpät #oulunkärpät #icehockey #sisukkuus #joukkue #joukkuepeli #sade #gallielaiset #roomalaiset #asterix #obelix

Jaa tämä sivu