18. huhti, 2019

Timo Soini

"Tonto" yksinäinen ratsastaja ei ratsasta enää. Timo Soini päättää pitkän poliittisen uransa. Hän tietää, että Mersun takapenkiltä on mukavampi lopettaa poliittinen uransa, kun Jakomäen lähiöpubissa nelosstoben ääressä. Kukaan tuskin olisi uskonut, että Soinista tulee ministeri ja vleläpä ulkoministeri. Pesti oli oiva pakopaikka Soinille. Ei tarvinnut kuunnella kettuilua ja länkytystä eduskunnossa Suomen kamaralla.

Oheisessa kuvassa näkyy hyvin Soinin puutteet ulkoministerinä. Pekeutumnen on kuin Mikkkihiiri merihädässä. Tuplakalvosimet 10 cm turhan pitkät ja ylänappi huolettomasti auki. Jopa Erkki Tuomioja oli aikoinaan parempi pukeutuja. Tuleeko Erkki takaisin ulkoministeri vai pedataanko paikka Pekka Haavistolle. Pekka voi hääriä ulkomailla ja pelastaa maailmaa Caruna-miljardeilla.

Ulkoministerin pukeutuminen on ykköskorttimme maailmalla. Ulkoministerillä on varaa vaikka teettää oikeat pituiset hihat ja kalvosimet. Hyvä pukeutuminen voi vaikuttaa lopputuloseen tiukoissa neuvotteluissa.

Soini lähtee politikasta, kuin hauki kaislikosta. Seteliselkärankainen nauraa Suomen kansalle matkalla pankiin. Oliko hän sinisten viimeinen ministeri? Löyhä solmio vaihtuu Soinilla Maripaitaan ja lippuun Vermon raveihin. Soini viilettää auringonlaskuun pappamopolla HK:n nakkimuki toisessa kädessä.

#timosoini #siniset #sininentulevaisuus #ulkoministeri #kuinhaukikaislikosta #erkkituomioja #pekkahaavisto #caruna #carunakaupat #demarit #vihreät #maripaita #tuplakalvosin #vermonravit #nelosstobe #jakomäenlähiöpubi #lähiäpubi #seteliselkärankainen #pankki #nauru #valkoinenpaita #hknakkimuki #nakkimuki #pappamopo #eduskunta

Kuva: Estonian Foreign Ministry.

Jaa tämä sivu