13. huhti, 2019

Lahti

Eilen hankin lupia Tenolle ja siinä kävi tällä kertaa ihan hyvin. Nyt on luvat ostettu ja kesällä voi suunnata kalareissun kohti Tenojokea, jos luoja suo. Tänäänkin päivä mene kalastuksen parissa. Kohta puolin on lähtö kohti Lahtea ja huutokauppaa. Wanhat Wehkeet ja Wieheet yhdistyksen kalastusvälinehuutokauppa järjestetään Lahdessa hotelli Seurahuoneella, Aleksanterinkatu 14. Näyttö klo 10.00 ja huutokauppa klo 12.00. Melarina toimii Daiwa-keräilijä alias Jukka Suomi.

Omat pitsatkin on tehty valmiiksi, joten kohta matka voi alkaa kohti unelmien kalastusvälineitä. Ei tiedä, vaikka saisi jotain huudettua matkaankin.

Tarjolla on upeita kotimaisia vaappuja Jan-vaappuja, Habaneroja, Kemppaisia, pätäköitä, Tuuloksia, Tulos-vaappuja ja tietysti erikoisvärisiä Nils Master Spearheadeja, Jäpittäjäjiä ja Invinciblejä. Sekä paljon muita vaappuja, pienpainatteita, lohiperhoja ja Abun hienoja keloja.

#daiwa #daiwakeräilijä #keräily #wanhatwehkeetjawieheet #vanhaonki #tenojoki #tenonlupa #kalastuslupa #vintagefishing #janvaappu #joukoniemivaara #lahti #hotelliseurahuonelahti #hotelliseurahuone #huutokauppa #daiwakeräilijäjukkasuomi  #melari #auction #aburecord #tulos #tuulos #nilsmaster #spearhead #markkukemppainen #harryvinni #habanerovaappu #pienpainate #vaappu #jäpittäjä #invincible #lohiperho #pätäkkä

Jaa tämä sivu