12. huhti, 2019

Viimeinen vaalitentti

Puheenjohtajien viimeinen vaalitentti oli eilen illalla. Iltapäivälehtien mukaan voittaja oli Sari Essayah. Hän jaksoi malttaa odottaa puheenvuoroja, eikä puhunut liikaa muiden päälle. Toiseksi tuli Petteri Orpo ja kolmanneksi Juha Sipilä. Juha oli toisen iltapäivälehden mukaan paras, mutta toisessa lehdessä tuli jo lampaita. Eilen oli jo tunnetta pelissä ja huutoa ja päälle puhumista riittii puolin ja toisin. Antti Rinteen puheista alkaa olla jo huolissaan, onko mies tosiaankaan kunnossa. Sen verran sekavaa on puhe illasta toiseen. Onko hän todella meidän seuraavaa pääministeri? Vai ottaako Demarit kanin hatusta eduskuntavaalien jälkeen.

Viime viikolla moitin Pekka Haaviston pukeutumista. Eilen pukeutuminen oli kunnossa ja hän oli ykköspukeutuja puheenjohtajien joukossa. Sen sijaan hänen politiikkansa ei ole enää uskottavaa. Kannatus laahaa aivan paikallaan ja kärkeen on aika pitkä matka. Halla-aho teki eilen pukeutumisessa Tarzanit eli Airistot. Jos hänestä tulee pääministeri, niin neuvonantaja on tuossa suhteen kaikille tarpeen.

Vielä pari yötä vaalipäivään. Tänään tietysti nuorisojärjestöjen vaalitentti illalla, jossa voi olla reippaampaa kielikuvaa politikasta. Onko odotettavissa tiukin vaalitentti?

#sariessayah #kristilliset #politiikka #vaalit 2019 #kanihatusta #anttirinne #demarit #iltapäivälehdet #petteriorpo #kokoomus  #lammas #juhasipilä #keskusta #jussihallaaho #perussuomalaiset #tarzan #pekkahaavisto #vihreät #nuorisojärjestö #politiikka #kielikuvaa

Jaa tämä sivu