7. huhti, 2019

Pilkkejä ja perhoja

Kemissä pilkittiin eilen SM-kisat. Osallistujia oli 1096. Korkeimmalle sijalle bodiumilla nousi moninkertainen kehäkettu Lahden Onkiteamin Sami Kainulainen tuloksella 11386 g. Merilapin Urheilukalastajien ylpeys "Keminmaan Matisse" Harry Vinni pilkki komeat 10175 g, jolla tuli 13 sija. Seuramme jäsenellä oli tavoitteena 10 kg ja sen hän ylitti. Hänellä jäi jotain hampaanklolookin, sillä yhdellä reijällä pääsi neljä hyvän kokoista ahventa välinesotkun takia saamatta ja parvi karkasi. Juuri tälläista on kilpapilkintä parhaimmillaan. Nyt vaan nokka ylpeänä kohti uusia seikkailuja.

Meikäläiselle tuli postin lähetys perjantaina viimeinkin. Paketissa oli 50 Jussi Muukkosen tekemää lohiperhoa, joten ymmärtänette miksi odotin lähetystä niin kiivaasti. Hienoa työtä ja upeita perhoja. Teno täältä tullaan kesällä.

#smpilkki #kemi #pikkikisat #lahdenokiteam #samikainulainen #pilkki #harryvinni #habanerovaappu #keminmaanmatisse #kipapilkintä #jussimuukkonen #lohiperho #teno #posti #postipaketti #meilapinurheilukalastajat #siimatsolmussa 

Jaa tämä sivu