22. helmi, 2019

Hämmästyttävä uuinen

Tänään Ylellä oli hämmästyttävä uutinen. Se voi olla vuoden tai vaalikauden hämmästyttävin uutinen ainakin minulle. Meinasi aamumurot laastautua minulle kurkkuun kiinni. Yle kertoi uutisissa, että Sampo Teho on saanut kehuja tekemisistään kulttuuriväeltä. Muistissani on kuinka kulttuuriväki haukkui Terhon valintaa. Teoilla on tekijänsä. Nyt Terho on vakuuttanut kulttuuriväen, mikä on erittäin kunnioitettava asia.

Terho on profiloitunut teatterin ystävänä. Hän on tukenut Tampereen työväenteatteria ja kansallisteatteria. Hän on antanut rahaa myös budjetistaan tulevaan musiikkimuseoon ja Kansallismuseon lisärakennukseen. Hämmästyttävää, mutta samalla niin perhanan hienoa. Hyvä Sampo! Muistammehan senkin kuinka Paavo Arhimäki leikkasi tuntuvasti museoilta ollessaan kultturiministerinä.

 

#sampoteho #tampereentyöväenteatteri #yle #kulttuuri #kulttuuriväki #teatteri #tampereentyöväenteatteri #kansallisteatteri #kansllisteatteri #musiikkimuseo #kansallismuseo #kansallismuseonlisärakennus #paavoarhinmäki #ministeri #uutiset #aamu-uutiset #museo #museokortti

Jaa tämä sivu