11. helmi, 2019

Perhokalastus-lehti

Yllätin itseni ja lähdin kuitenkin hopea-aiheiselle kurssille illaksi. Kotiinpalattuani minua odotti Perhokalastus-lehti. Lehden sisältö on ihan mielenkiintoinen ja houkutteleva. Sisältö on selvästi parantunut uusissa käsissä ainakin omasta melestä.

Jotain kuitenkin puuttui lehdestä ja se oli ilmoitukset. Niitä pitäisi pakosti löytää jostakin, jos lehti meinaa menestyä. Nyt koko avaustajaporukka myymään ilmoituksia, hyvällä tai pahalla. Hyvät, pahat ja rumat. Toivottavasti kaikki järjestyy ja mainoksia löyty runsaasti. Samat mainostajat myös nettiin. Pakettihinta, niin kaikesta hyvä tulee. Tässä onnyt myös tukkureille haaste nostaa lehti uuteen kukoistukseen. Sen se olisi ansainnut.

Lehti kertoi kahden innokkaan perhomiehen kalastavan nyt pilven paremmalla puolen. "Jupe" Juha Lohi 1958-2018 ja Mikko Junttila 1953-2018 Toisen poismenosta en  ollut vielä kuullut. Mikko Junntila oli armoton perhonsitoja ja hänen perhonsa olivat hyvin mielenkiintoisia rakenteeltaan. Sellaista se on elämä, onneksi lohimiesten muistot elävät meissä kaikissa väkevinä.

#hopea #hopeakurssi #perhokalastus #perhokalastuslehti #lehtimainos #jupelohi #mikkojunttila

Jaa tämä sivu