3. helmi, 2019

Elokuvissa

Tänään Jaanan kanssa katsomassa Yayoi Kusaman elokuvaa. Kyllä mä nautin joka minuutista. Taisin sielläyksi toinen mies rohkelikko olla.Ainoa pelko oli koko ajan, että elokuva loppuu kuin Anttilan loppuumyynti. Nimittäin elokuva oli dokumentti ja kesti vain 1 t 16 min. Kuitenkin oli leikattu aika hyvin, joten aika paljon sai irti. Uran alkuajat oli hyvin esitelty, mutta loppu oli vähän töpösti. Elokuvan loputtua kaikki parikymmentä henkeä jäi paikalleen katsomaan lopputekstiä Taisi olla aika pro porukkaa. Naapuri kertoi kaverillensa jonottaneensa Amos Rexiin 4 tuntia. Itse kävin ekan päivänä, jolloin oli huomattavasti väljempää.

Vaikka Kusaman leffa oli minulle sinfoniaa alusta loppuun, en välttämättä suosittele sitä muille. Ainakaan niille, jotka eivät ole käynneet hänen näyttelyissä. Itselleni dokumentti oli kuin uusi käynti Hamissa. Sillä ne maalaukset mitkä olivat elokuvassa ja Helsingin näyttelyssä muistin hyvin. jopa niiden paikat näyttelyssä. Taisinhan kuikuilla Kusaman näyttelyn neljä kertaan läpiHelsingissä.

#elokuva #kinopalatsi #yayoikusama #avantgarde #modernart #contemporaryart #modernitaide #taide #nykytaide #anttila #loppuunmyynti #amosrex #pro #HAM #hammodernart

Jaa tämä sivu