1. helmi, 2019

Raja rikki

Minulla meni tänään Flicker kuvapalvelussa 5000000 kävijän raja rikki. Tuntuu oudolta, kun omilla kotisivuillani oli vielä pari vuotta sitten käynyt suhteessa paljon enemmän kävijöitä. Vuosi sitten päivässä oli 3000-6000 kävijää. Nykyään sama luku on keskimäärin 13000-15000 kävijää päivässä. Jos kasvu jatkuu saman, niin tämän vuoden lopulla kuvia saattaa olla katsottu jo 10000000 miljoonaa kertaa.

Minulla katsotuimpia kuvia ovat yleensä luontokuvat ja kaupunkikuvat kaduilta. Kalastuskuvienkin suosio on kasvanut viime aikoina vauhdilla. Porukka on varmaankin tajunnut, että jos seuraa minua joutuu sopeutumaan viehekuviin. Eli on saatu opetettua, että viehekuvat ovat jo taidetta. Muotokuvia minulla ei ole vielä tarpeeksi, niihin pitäisi panostaa. Parikkalan patsaspuisto ja Veijo Rönkkösen patsaat on varsinainen hunajatrappi. Ne kiinnostavat eniten omista kuvistani kokonaisuudessaan. Samaan ei pysty mikään suomalainen museo. Siinäpä miettimistä museoamunuensseille. Siinä kansantaiteessa ja It- taiteessa taitaa kuitenkin olla jotain erityistä.

#kansantaide #museoamanuenssi #itetaide #kansantaide #flicker #flickrkuvapalvelu #valokuva #potretti #muotokuva #kävijät #hunajatrappi #patsaspuisto #parikalanpatsaspuisto #veijorönkkönen #itetaide #kävijämäärät

Jaa tämä sivu