21. joulu, 2018

Työllisyyttä

Taloussanomat kertoi, että hallitus oli päässyt Tilastokeskuksen tiedotuksen mukaan 72% työllisyystavoitteeseensa. En oikein tiedä onko Sipilä lintu vai kala? Kuitenkin pitää olla kiitollinen siitä, että tavoitteeseen päästiin. Vaikka oppositio aiemmin naureskeli tavoitteelle. Kuitenkaan hallitus saa asiasta kiitosta ja entinen meno jatkuu keskustelupalstoilla. Haukutaan, että huonoin hallitus ikinä. Olen kyllä aika varma siitä, ettei opposition koalitiolla olisi varmasti päästy yhtä hyvään lopputulokseen. Antti Rinne pääministerinä, Timo Harakka valtionvarainministerinä, Emma Kari sisäministerinä ja ulkoministerinä LI Andersson ja oikeuministerinä Eva Biaudet. Siinä olisi aikamoinen kauhuskenaario. Varmasti ei olisi lopputulos työllisyydessä läheskään yhtä hyvä. Se on kuitenkin tärkein hyvinvoinnin ja tulevaisuuden mittari suomalaisille.

Monet asiat ovat vieläkin päin persiljaa Suomessa sekä hallitustasolla, että kuntatasolla. Kuitenkin jos talousluvut ovat edes jotenkin siedettävät, niin sillä säästyy monet harmit ja kipeät leikkaukset tulevaisuudessa. Kauheinta Suomessa on se, että hyväntekeväisyysjärjestöiltä viedään avustukset. Niitä listoja, kun lukee niin huomaa , etteivät ne ketkä eniten eduskuntasalissa huutavat, tee mitään auttaakseen hyväntekeväisyysjärjestöjä kaupunginhallituksessa.  Samaan lopputulokseen olen tullut myös itse aikaisemmin omissa havannoissani. Jos ei ede Hurstille löydy avusturahoja leipäjonoihin, niin silloin ollaaan hyvin kaukana joulun lämpimästä hengestä. Sitä ei kansan syvät rivit ymmärrä.

#taloussanomat #suomenhallitus #hallitus #oppositio #antti rinne #emmakari #timoharakka #liandersson #kansanedustaja #joulunhenki #avustusjärjestö #evabiaudet #kaupunginhallitus #hursti #leipäjononot #joulu

Kuva: FinnishGoverment

Jaa tämä sivu