25. marras, 2018

Villa Elfvik

Eilen Wanhat Wehkeet ja Wieheet järjesti mukavan huutokaupan Espoossa Villa Elfvikissa. Paikka oli mukavan tunnelmallinen ja oiva huutokaupan järjestämiseen. Paikassa on hyvät parkkipaikat. Mukana oli mukavasti väkeä ja tunnelma oli leppoisan rento. Monta hyvää noteerausta tehtiin eilen keräilyssä. Uistinten lisäksi kiinnostivat tällä kertaa myös pienpainatteet ja kelat. Perinteiset arpajaiset nostivat vielä lopuksi tunnelmaa. Isot kiitokset mukana olleille ja ennakkotarjouksia tehneille. Tästä on hyvä jatkaa keväällä.

Olin ennen huutokauppaa hyvin epävarma omasta huutotaktiikastani. Onneksi tällä kertaa huutokauppa sujui itseltäni hyvin. Sain kaikki haluamani kärkikohteet. Sain myös pari tutkimuskäyttöön tarkoitettua kohdetta. Niistä yksi oli aivan kohtuuttoman ylihintainen laatuunsa nähden. No saanhan ainakin tämän uistimen kuvattua ja otettua siitä röntgenkuvat. Suosionsa hyvin pitivät eilen uistintekijät Jouko Niemivaaran Jan-vaappu ja Erkki Virolainen. Uusista tekijöistä voidaan mainita Markku Kemppainen ja Harry Vinni. Uistintekijöiden oheistuotteet taulut ja hopealusikat olivat suosittuja kaaveiden kanssa.

#villaelfvik #pienpainate #kela #huutokauppa #wanhatwehkeetjawieheet #espoo #parkkipaikka #tunnelma #joukoniemivaara #ennakkotarjous #taulut #hopealusikat #kevät #spearhead #nilsmaster #tukimuskäyttö #röntgen #huutotaktiikka #erkkivirolainen #taide #janvaappu #markkukemppainen #harryvinni #habanero

Jaa tämä sivu