14. marras, 2018

Bordelli

Voi hyvät hyssykät. Kaikkea se ihminen keksii. Kyllä maailma menee koko ajan vain hullummaksi. Kannelmäkeen on tulossa bordelli. Eikä mikä tahansa bodelli. Työn hoitavat mallinuket. Onhan siinä tietysti hyvää se kapitalismin kannalta, että tuotantolaitos on yksityisen hallussa. Eikä tuu kitinää yövuoroista, eikä kesälomista. Muovinukke tekee työtä 24 h vuorokaudessa. Kaikki erikoisuudetkin on sallittua. Voit lukea vaikka mallinukelle Paavo Väyrysen muistelmia. Kyllä siinä väkisin alkaa nukuttamaan. Hyvä puoli on se, että mallinuket eivät anna arvostelua, työvälineen laadusta, koosta tai rakastelutaidoista.

Miksi juuri Kannelmäkeen? Ehkäpä omistaja on ajatellut, että lyhyellä etäisyydellä on vanhainkotikoti, kirkko ja Prisma. Kadonneita sieluja on kasapäin. Tuo Prismahan on auki myös kellon ympäri. Voi samalla kertaa piipahtaa Prismassa ja bordellissa. Kotona voi sanoa käyneensä Prismassa.

Tuo 100,- tunti kyllä tuntuu aika kalliilta. Jos idea toimii niin rahaa tulee ikkunosita ja akkunoista. Huonoja puolia on tietysti se, että eiköhän tuoltakin taudin saa aika helposti. Siten aika noloa olla sukupuoltautiklinikalla. Kun lääkäri kysyy, että mistäs sait? Mallinukelta sain Kannelmäen ostarin takaa. Jos sillä ei joudu pehmustettuun huoneeseen, niin ei sitten millään.

Kuva: Mic Amato.

#bordelli #malli #mallinukke #sukupuolitauti #sukupuolitautiklinikka #kannelmäki #kannelmäkibordelli #kannelmäkiostari #rakastelu #prisma #kirkko #vanhainkoti #lääkäri #kapitalismi #sielu #paavoväyrynen

Jaa tämä sivu