6. tammi, 2012

Vaalikrääsää!

Viime päivänä on puhuttu presidenttiehdokkaiden ulkomaisesta vaalikrääsäästä! Onko kaikki tarpeellista, eikö meillä ole krääsää jo omasta takaa? Kansa on sitä mieltä, että ne olisi pitänyt tilata Suomesta!

Poliitikkojen mielestä he pystyvät peilaamaan asiaa syvällisemmin. Onhan heistä joku tavannut Putinin ja joku kai Brezhnevinkin!  He ovat sentään avanneet tehtaita Kiinassa ja sulkeneet niitä Suomessa! Heidän mielestään tällä vain vähennetään globalisaation eriarvoisuutta!

 

Vielä muutama vuosi sitten täällä ajateltiin, että tehdä työt ulkomailla ja pidetään suunnittelu Suomessa. Silloin vain unohdettiin, että kyllä ne insinööritkin on halvempia Intiassa ja Kiinassa!

Eikö Suomeenkin pitäisi jäädä työpaikkoja? Vaiko lähetetäänkö meidän kaikki työkäsineet Kanttoniin? Kyllä Suomessa vielä tarvittaisiin duunareita niin kuin kapitalistejakin! Työn tekijöitä ja työn teettäjiä tarvitaan! Muuten kaikki kuihtuu kuivuneeksi tiskirätiksi!

 

Koko lännellä menee huonosti. Velkaannutaan koko ajan lisää. Luullaan, että tilanne korjaantuu, kun veroja nostetaan koko ajan lisää. Kuitenkin tosiasia on se, että missä työ, siellä raha. Portugali,

Kreikka, Irlanti olivat 70-80 luvun halpatyömaita Euroopassa. Nyt tilalle ovat tulleet Taiwan, Kiina, Intia ja Venäjä. Siellä on halpaa työvoimaa päivä ja yö käyttöön, ylityökorvauksia ei tarvitse maksaa, ei ole minimipalkkoja, eikä ympäristöasioista kannata huolehtia.

 

Siinä suomalainen pienyrittäjä miettii miten hän pärjää suuria vastaan?  Politiikkojen mielestä sinun on vain pärjättävä. Älä valita! Millä muuten meidän virkamiesten armeija elää?

 

Moni suomalainen yritys on siirtänyt tehtaansa Irlannista Venäjän-Karjalaan luovutetuille alueille. Siinä on isänmaallisuus huipussaan! Saavat luultavasti lähialuetukia. Da da! Kaikki on vain politiikkaa! Pitäisi ymmärtää! En minä!

 

Mielestäni presidenttiehdokkaiden joukosta puuttuu se suuri visiönääri. Joka ei katsoisi peruutuspeiliin, vaan osaisi luovia meidät eteenpäin globalisaation karikkoisilla väylillä. Meidän on luotava uutta! Kaikilla pressaehdokkailla tuntuu olevan vain vanhanaikaista krääsää, vai onko sen nykyaikaista unelmahöttöä!

 

Kuvassa tuote, joka on tehty muutama vuosi sitten Suomessa ja vieläpä kuningaskunnassa!

Ai Hartolassako? Ei vaan Keminmaalla!

 

Työ on Pop-taidetta ja työn nimi on: "Nuori kalastava runotyttö iski puolivillin poikamiehen".

Jaa tämä sivu