9. loka, 2018

Ilmastonmuutos

Viime päivinä on puhuttu taas aika paljon ilmanmuutoksesta ja periaatteessa todella hyvä niin. Meidän kaikkien pitäisi osallistua talkoisiin. Kuitenkaan Kiina, Intia ja monet muut maat eivät paljon piittaa ilmastotalkoista. Kuitenkin meiltä käy kaikenlaisia valtuuskuntia Kiinassa pokkuroimassa ja tekemässä kauppasopimuksia. Jos Kiina ei suostu ilmastotalkoisiin, niin kunnon tullit voimaan Kiinasta tuodulle tavaralle Eurooppaan.

Ilmastotalkoilla ei ole hölyn pölyn tehoa, jos maailman väkiluku jatkaa kasvamistaan. Silloin loppuu ruoka, tila ja puhdas vesi maailmasta. Kortsuja pitäisi alkaa käyttämään Afrikan ja monien muiden suurten väkilukujen kansat, jos väestönkasvua aiotaan mitenkään hillitä. Muuten kaikki tehdyt keinot on aivan turhia. Ja mikä olikaan se maailman väkiluvun odotettu kasvuennuste? Eli kohta mennään päin peltiä ja kovaa.

Kyllä Pentti Linkola oli oikeassa. Maailma tuhoaa itse itsensä.

#ilmastonmuutos #hiilijalanjälki #kiina #afrikka #intia #penttilinkola #väkiluku #maailmanväkiluku #ilmastotalkoot #tullit #kauppasopimus #maailmantuho #penttilinkola

 

Jaa tämä sivu