24. helmi, 2018

Onnistumisia?

Tunnin päästä Iivo Niskanen ryntää ladulla. Saa nähdä miten käy, silä tässä on paljon pelissä. Jääkö Suomi ilman mitalia miesten lajeissa ensi kertaa talviolympialaisissa vai pelastaako Iivo Suomen miehet?

Myös eilen iltana kisattiin "uistimista". Itse yritin kauhoa uistimia haavin suurella havaksella. Seuraavaan huutokauppaan pitää tutkia onko haavin havaksessa reikiä, sillä niin harvakseltaan uistimia minulle päin tuli. Kokonaisaldo oli korkeintaan tyydyttävä -. Sentään kolme Spearheadia sain ja 5 kpl Erkki Virolaisen E.V. Truttia, sekä jotain muuta. Tehtyjen tarjousten määrään nähden se oli todella vähän. Kuitenkin täsätä ei voi syyttää, kun itseään. Onneksi sain sentään tuon tummemman Spearheadin. Se tuoksuu kalalta, mutta eri asia on siten tuleeko sillä mitään. Toinen vaappu voi antaa lohia, vaikka kuinka paljon paremmin. Ensi kesä taas kaiken kertoa voi.

#iivo niskanen #olympialaiset #hiihto #50km #vaappu #nilsmaster #evtrutta #erkkivirolainen #keräily #www #keräilyä #kalkkinen #lohi

Jaa tämä sivu