8. helmi, 2018

Monokisat

Olympialaiset ovat jo alkaneet, vaikka viralliset avajaiset ovat myöhemmin. Tietysti voimme miettiä tarvitaanko nykyaikaisia olympialaisia, vai riittäisikö muu urheilutarjonta. Ainakin viikonloppuisin ei paljon muuta töllöstä tulekaan. Ensimmäiset suomalaiset ovat jo avanneet kisaurakkansa. Siivouksessa eli curlingissa Suomi kärsi tappion isäntamaan parijoukkueelle.

Norjalaiset ovat sitten tosi sairasta porukkaa. NRK kertoi, että norjalaisilla on mukana 6000 annosta astmalääkettä. On se kumma, kun dopinkia voi näin kiertää laillisesti. Tietysti kisan aikana voi suomalaisetkin jäädä kiinni tehokaurapuurosta. Tuntuu ettei doping ole enää hyvä kuin lakimiehille. Kisat alkavat, mutta ei vieläkään ole varmaa ketkä venäläiset kisoissa ovat mukana ja ketkä polttavat mahorkkaa kotisohvalla. Ihmeelliset ovat nykyiset tuomioistuimet. Aineet vapaaksi, niin ei tavitse lakimiehiä rikastuttaa ja runoilua harrastaa. Silloinkin osa lykkii mummon antamilla resepteillä ja osa käy tuonelan rajapinnassa. Tosin niihin karkeloihin en omaa urheilevaa lastani päästäisi.

Ylihuomenna on tärkeä päivä suomalaisille.Silloin lykitään suksilla ja Kaisa Mäkäräisellä on vielä lisäksi saatava osumia taulu täyteen. Jos ylihuomenna kulkee, niin silloin kulkee koko ajan. Muuten menee väkinäiseksi, eikä herätejuhlien hurmosta ole havaittavissa Suomen joukkueessa. Onnea ja menestystä Suomen joukkueelle.

#hiihto #olympialaiset #kaisamäkäräinen #iivoniskanen #ampumahiihto #yhdistelmäkisa #pyeongchang #olympiakisat #kerttuniskanen #kristapärmäkoski

Jaa tämä sivu