15. joulu, 2017

Tylsää

Olipa aika tylsää eilinen vaalikeskustelu. Synkät olivat aiheetkin. Eipä taas hirveästi ollut mitään innovatiivista ajattelua. Väännettiin Natoa edes ja takaisin. Vaikka presidentti ei johda sisäpolitiikka, niin pitäisi kuitenkin keskustella Suomen yleisestä suunnasta ja vahvuuksista. Nyt vaan keskusteltiin sotaleikeistä. Vaikka niistä kuinka keskustelisi etukäteen, niin niillä ei olsi mitään merkitystä oikean hädän hetkellä. Silloin tehtäisiin ratkaisut senhetkisten tilanteiden mukaan. Meillä on juuri ollut suuri juhla, meininki pitäisi olla positiivisempaa. Luo uuutta, ajattele positiiviseti.

Keminmaan Paavo leikki rocktähteä ja jakoi, sekä kehui omia kirjojaan. Paavo suhtautui muihin ylimielisesti ja oli taas kerran oma itsensä. Siinä olisi presidentti, joka ei osaisi tehdä yhteistyötä, ainakaan suomalaisten kanssa. Kuitenkaan Paavo ei ollut joukon huonoinkaan. Torvalds olisi kyllä aikamoinen käsikranaatti presidenttinä ja sokka voisi lähteä irti muaallakin kuin Cheekin levyllä. Vahasta komukasta ei tule koskaan hyvää porvaria. Oltiin Huhtasaaresta mitä mieltä tahansa, niin on hän ainakin kantaaottavampi kuin Kyllönen ja Haatainen. Ei ihme, että Haatainen jäi eilisen tentin viimeiseksi. Ei ainesta Suomen ylipäälliköksi. Vanhanen oli välillä hyvä, mutta välillä kastamaton laivakorppu.

Oma veikkaukseni presidentin vaaleissa. 1 Niinistö 2 Haavisto 3 Huhtasaari 4 Väyrynen 5 Vanhanen 6 Kyllönen 7 Haatainen 8 Torvalds.

 

Jaa tämä sivu