13. huhti, 2015

Ostoksia

Olen tuossa katsellut, mitä Tampereella tuli ostettua. Ihan hyvältä näyttää sillä suhteella, että painelin huutokaupan läpi umpi ruotuneella mopedilla. Yritin mennä eteenpäin aika sammutetuin valoin. Vielä pienempää loppusummaa yritin, mutta ei ihan onnistunut. Onneksi pääkohteeni sain, joten tosi tyytyväinen saa olla.

Ostin  Vinnipätäköitä, Virolaisia, Kemppaista ja perhoja. Vaimo ei kyllä ollut yhtään tyytyväinen Risto Räihän tekemään karikatyyriin. No ei se mitään, en kyllä sitä odottanutkaan. Se voi olla kuitenkin Tampereen reissun paras ostos, mutta aika näyttää. Hyvä ostos oli myös Tiitolan tekemät perhot. Ne tuli niin halvalla, että melkein hävettää. Oli niin hieno historiallinen setti, että huh huh. Pelkästään Hardy fishing tacklen 60-luvun rasia oli ostoksen arvoinen.

Kuvassa olevassa pätäkässä on hyvä pinta ja väri. Aivan kuin jotain Carraran marmoria tai jotain vastaavaa. Näitä on kuitenkin aina mukava saada lisää. Näitä on jo aika paljon, mutta ei lisä koskaan pahaa tee. Kehitys on ollut aika huimaa.

Jaa tämä sivu