15. huhti, 2012

15.4.2012

Toiset sitä jo väsyttelee lohia Skotlannissa. Jälkimainingit ovat kuuluneet Suomeen asti. Itse sitä muuttuu kohta pimeässä loistavaksi Gloworm-madoksi. Kyllä lohi on kaunis, kun se on juuri noussut jokeen. No pitänee vaan tyytyä täällä tutkailemaan perhotarjontaa huutokaupoissa.

Suomessa on Tampereen huutokaupassa 21.4 tarjolla kahden kuuluisan sitojan töitä eri aikakausilta. Erkki Vaalaman käyttämättömiä lohiperhoja on tarjolla edustava kokoelma. Ottiperhoja Tenolle parhaasta päästä. Huutokaupassa on myös edesmenneen Lauri Syrjäsen hienoja lohiperhoja tarjolla. Kaikki tunnettuja sidoksia.

 

Lang´silla on todella historiallinen ote ensi viikon huutokaupan perhoissa. Kaikille perhomiehille ovat varmasti tuttuja sellaiset nimet, kuin Mikael Frodin, Mike Martinek Jr., Paul Jorgensen, Carrie Stevens, Joseph Bates Jr., Helen Shaw, Megan Boyd, Edward Muzerell ja Don Gapen.

 

Täällä etelässä on meneillään parhaat siikaviikot. Aurinkokin hellii tänään mukavasti. Kuvassa kevään ensimmäinen leppäkerttu.

 

Lisätietoja www.vanhaonki.com ja Lang`s Auction.

Jaa tämä sivu