13. tammi, 2015

Lomakuva

Eilen oli hieno ilma, mutta tänään ei. Lunta tulee niin paljon, ettei meidän edessä olevaa kenttää näy ikkunasta. Etsin eilen kuvia ja käteen sattui yksi kuva viimeiseltä lomamatkalta lämpimissä maissa. Vaimon kanssa illalla puhuttiin siitä ja todettiin, että vuosi oli 2001. Ei tee yhtään mieli. Mulle ei enää kuuma sovi. tulee vielä höntimpi olo, kuin normaalisti.

Tämän matkan alku oli todella hilpeä. Koska lento oli iltalento, porukka otti kuppia koneessa. Bussimatka hotellille kesti pari tuntia. Porukka oli niin hirveässä kännissä, ettei tosikaan. minä selvänä ihmettelin mihin porukkaan olin joutunut. Ajattelin, etä jos viikko on tällaista, niin avot. Saapuminen perille oli ikimuistoinen. Pahimmassa kännissä olivat naiset.

Seuraavana päivänä oli hiljaista. Juhlijoista ei kovin moni tullut ulos huoneistaan. Hotellinjohto jakoi varoituksia. Hauskinta oli se, että hotellinjohtaja joutui antamaan varoituksen anopilleen. Tämä vei parhaimman iskun suomalaisista. Loppuviikko oli paljon hiljaisempaa. Ihan hyvä reissu, mutta silti ei tee lämpimään mieli.

 

 

 

 

Jaa tämä sivu