7. tammi, 2015

Hakemista

Viime päivinä olen tehnyt vapaa-ajalla tutkimustyötä. Etsinyt uusia houkutuskalojen tekijöitä ja vaapuntekijöitä. Paljon on tekijöitä, joten aina hyviäkin tulee vastaan.

Tämän vuoden kotisivuille tulee kaksi uudistusta, Toinen on pienempi ja toinen paljon suurempi. Toinen palsta käsittelee suomalaisia pienvalmistajia ja heidän tuotteitaan. Kuitenkin me tosi harrastajat haetaan niitä yksilöllisiä tuotteita, eikä massatuotteita. Jonkun pitää kirjoittaa pienvalmistajistakin. Minulle ne ovat aina olleet tärkeitä. Oikealla uistimella on sielu. Värit, muodot ja laatu. Persoonat ja tarinat tuotteiden takana.

Toinen uudistus koskee kuvia. Tätä uudiistusta pitää miettiä vielä, koska se on suuritöinen ja vie paljon aikaa. Sen aika koittaa vasta sen jälkeen, kun seuraava kirja on valmiina. Aion pitää sen jälkeen pidemmän loman. Kalastelen ja koitan nauttia elämästä. Siihen on vielä kuitenkin matkaa. Nyt hullua puurtamista, mutta se hullunkurinen pike silmäkulmassa. Kuitenkin sen verran kypsä kuvapolitiikkaan, että uudistus pitää tehdä. Ainakin yrittää ihan tosissaan.

Kuvassa houkutuskala "Sininen rasvasilli" Harry Vinni. Pituus 15 cm.

Jaa tämä sivu