4. huhti, 2012

Kuvia!

Kiitoksia kuvista. Olen pyytänyt tulevaan nuorten kalastuskirjaan valokuvia. Niitä on tullutkin kiitettävästi. Eilenkin kuvia tuli sähköpostiin. Arilta, Rainerilta ja Jannelta. Kiitokset niistä heille.

Juuri kuvista voi nähdä ja aistia sen, miten onnekkaita me suomalaiset olemme. Miten paljon mahdollisuuksia meillä on valita oma unelmiemme kalapaikka. Joki, järvi tai meri. Jokamiehen oikeus antaa meillä äärettömän määrän mahdollisuuksia toteuttaa harrastustammme. Kalastus on meille suomalaisille tärkeää.

 

Sen takia on hienoa, että nuoria tulee harrastuksen pariin. Heissä, tytöissä ja pojissa on lajin tulevaisuus. On tärkeätä, että me vanhat parrat pysähdymme hetkeksi ja opetamme nuoria kalastamaan. Aika ei varmasti ole keneltäkään pois, vaan antaa myös uutta puhtia omallekin kalastukselle.

 

Nuoria on kiva katsoa. Suorittaminen on usein säätämistä, mutta se on vilpitöntä ja aitoa. Nuorilla on iloa ja onnistumisen riemua. Urheilukalastus voi pelastua.

 

Kuvia nuorista onkimassa, vetouistelemassa, leiritulilla, perhokalastamassa, pilkimmässä ja heittokalastamassa voi edelleen lähettää sähköpostiini. Mahdollisimman isokokoisena resuluutiona. Kiitokset jo etukäteen!

Jaa tämä sivu