14. joulu, 2014

Pukin konttiin

Jouluna on kalakirjojen huippusesonki. Yksi kirja, jota toivoisin menevän paljon joululahjaksi on kirjani "Suuri Kalastus-kirja. Koko perheen opas". Miksi? Koska tiedän, miten vaikeaa joskus on aloittaa vapakalastus harrastus. Jos minulla olisi pienenä ollut tämä kirja olisi monta asiaa ollut helpompaa. Monet tekevät aikuisena samoja virheitä.

Yhtenä hyvin tärkeänä osana tätä kirjaa pidän turvllisuutta. Onko kaikilla lapsilla kalastaessa suojalasit? Suurimmalta osalta ne puuttuvat. Tämä kirja olisi hyvä olla käden ulottuvilla jokaisella mökillä. Kirjassa on monta asiaa, mitä ei välttämättä heti huomaa. Turvallisuus vesillä on kaiken lähtökohta.

Kirjassa opetetaan onkimaan, pilkkimään, vetouistelemaan, perhokalastamaan ja heittokalastamaan. Myös uistimia ja perhoja tehdään ohjeiden mukaan. Tärkeimmät solmut on piirroksina. Lopussa on helppoja ruokaohjeita koko perheelle. Myös eri kalalajit esitellään kuvineen ja nimineen. Myös nykyaikainen eettisyys on otettu kirjassa huomioon.

Jos perheessänne on nuori poika tai tyttö joka on kiinnostunut, niin hankkikaa kirja hänelle. Se sopii nimensä mukaan hyvin koko perheelle. Sopii myös jouluna yrityslahjana. Runsas kuvitus. Hintakaan ei ole paha, alle 30€. Saatavissa kaikista suurimmista kirjakaupoista.

Jaa tämä sivu