7. joulu, 2014

Jälkipeliä

Linnan juhlat on taas vietetty. On jälkipelin aika. Mielestäni suurin floppi ol suurta turkiskaulusta kantanut kansanedustaja. Hän muistaakseni arvosteli kesällä muitten pukeutumista. Naisten pukeutuminen on parantanut viime vuosina ja niin pahoja floppeja ei ole enää nähty. Sen sijaan miehillä oli paljon todellisia floppeja. Monet flopanneista naisista yrittää pukeutua, mutta moni mies ei edes yritä. Pukukukoodi rikottiin tuon tuosta. Miehet pääsevät paljon helpommalla. Harvoin tulee arvostelua, vaikka päällä olisi mitä virityksiä. Pahinta on se, että monet näistä omalaatuisista pukeutumistuunaajista (kansanedustajat) edustavat maatamme ulkomailla. Siellä varmaankin mietitään, että barbaarit tulevat.

Toimiko linnan tuuletus? Oli niin monella vieraalla poski tai nenä märkänä. En ole ennen nähnyt, että yläkerrasta tippuu jotain alakertaan. Meidän kotikatsomossa päästettiin paras naurunremakka, kun toimittajalta pääsi hyvin hupaisa kömmähdys. Kuitenkaan ei ole helppo paikka selostaa liukuhihnalta vieraita.

Illan positiivisin vieras oli 101-vuotias Hannes Hynönen. Katsokaa nauhalta Iltalehdestä hänen koskettava haastattelu. Siinä on oikea mies. Hänen mukaansa itsenäisyys on arvokkainta mitä voi olla. Tämä muistutuksena niille, jotka riehuivat itsenäisyyspäivänä linnan ulkopuolella. 

Jaa tämä sivu