21. marras, 2014

Mielenosoitus

Tasa-arvoista aviolittolakia vastustava Facebook ryhmä järjesti eilen mielenosoituksen eduskunnan edessä. Mielenosoitukseen osallistuivat kansanedustajat Mika Niikko ja Päivi Räsänen.

Aika erikoista, että kansanedustajat tulevat eduskunnan sisältä pitämään mielenosoitusta eduskunnan eteen. Varsinkn kun kysymys on kansalaisaloitteesta, joka keräsi 166 000 nimeä. Ihmisiä pyydetään vaikuttamaan, jotta ihmiset saataisiin kiinostumaan politiikasta. Samaan aikaan kuitenkin osoitetaan mieltä ihmisiä ja kansalaisaloitetta vastaan. Sisäministeri vastustaa täten ihmisten tasa-arvoa maassamme. Myös osaa kansanedustajia on painostettu pysymään poissa äänestyksistä. 

Tuntuu, että Suomesakin haluttaisiin elää vielä pimeää keskiaikaa. Mikä muissa Pohjoismaissa on sallittua, ei saisi olla sitä Suomessa. Tämä laki menee läpi ennemmin tai myöhemmin. Miksi kaikkien ei anneta olla Suomessa tasa-arvoisia? Keneltä tämä on pois? Onneksi nuoret ovat paljon suvaitsevampia. He onneksi muuttavat vanhoja valtarakenteita. He ymmärtävät tasa-arvon merkityksen.

 

Jaa tämä sivu