13. marras, 2014

Tietokirja

Tänään hain postista mielenkiintoisen tietokirjan. Se on Francisca Mattéolin kirjoittama World Tour, Vintage hotel labels from the collection of Gaston-Louis Vuitton. Eli hotelli ja matkalaukkuetikettejä eri hotelleistä ympäri maapalloa. Suomessa ei ole käyty. Tukholma, Oslo, Kööpenhamina ja Bergen ovat päässeet esittelyyn. Siinä näkee taas kuinka meidän pitää osata markkinoida itseämme, koska olemme täällä maailman laidalla.

Kirja on oiva seikkailu kaikille kuuluisista hotelleista kiinnostuneille. Ainoastaan se hämää, että kannen teksti ja kirjan sisus ovat väärinpäin. En tiedä onko tämä virhepainva, vai mikä on jutun juoni. En ole tällaista aikaisemmin nähnyt. Paperi on hyvä ja taitto ihan mielenkiintoinen.

Otin kalliimman rahdin, koska halvempi rahti tarjosi toimitusajaksi 3-4 kk. Kirja oli sen sijaan aivan ilmainen. Ei ymmärrä nykyistä kirjapolitiikkaa. Tässä menisi loppuelämä, jos kävisi kaikki hotellit läpi. Nojatuolimatkailu tulee edullisemmaksi, eikä tarvitse jakaa tippiä pikkoloille.

Jaa tämä sivu