20. touko, 2014

Politikointia

En ole paljoa välittänyt viime vuosina politiikasta. Liian vähän yhteistyötä, enemmän vallan tavoittelua. Kaikki puolueet sanovat olevansa parempia kuin toiset. Kuitenkin kiltisti ole äänestänyt kaikissa vaaleissa ja tulen sen tekemään, niin kauan kuin elän. Silloin minulla on valitusoikeus.

Kuvassa olevat hälyttimet menee perinteisessä järjestyksessä. Punainen vasemmalla, vihreä keskellä ja sininen oikealla. Kuitenkaan mistään ehdokkaasta ei tiedä hänen todellista sijoittumista puoluekentässä. Vasemmistolainen voi olla oikeistolainen ja oikeistolainen vasemmistolainen.

 

Sen takia voi rikkoa perinteistä puolueajattelua ja äänestää jonkun tärkeän asian  puolesta. Koska minulla oli liikaa aikaa, äänestin eilen sen puolesta, ettei meidän vanhakantainen kalastuspolitiikka jatkuisi maassamme. Äänestin sen puolesta, että kalat pääsisivät nousemaan jokiin ja uhanalaisia kalalajeja suojeltaisiin. Siksi rikoin puoluerajoja ja äänestin ehdokasta numero 170 Antero Vartia. Uskon, että hän tekisi maahamme parempaa kalastuspolitiikka. Vanhanaikaisen kalastuspolitiikan on aika väistyä. Kerro sinäkin mielipiteesi uurnilla.

Jaa tämä sivu