21. helmi, 2014

Suomen paras leipomo

Olen ilolla katsonut sarjaa Suomen paras leipomo. On hienoa, että pieniä leipomoja/konditoreja  tuodaan esille ja esitellään heidän omaperäisiä tuotteita. Tämä varmasti lisää kuluttajien kiinnostusta heidän tuotteita kohtaan. Eikä ole oikeastaan väliä kuka ohjelman voittaa, sillä kaikki saavat varmasti ansaittua huomiota. Ala saa varmasti myös uusia työntekijöitä.

 

Edellisessä jaksossa esiteltiin Laurell konditoria Hämeenlinnasta, Tuulosrievä Tuuloksesta ja Antin konditoria Forssasta.  Kaikilla mielenkiintoiset tuotteet ja mielenkiintoinen miljöö. Jokaisella paikalla kunnioitettavasti vuosiakin takana. Olen aikaisemmin käynyt Laurellissa, joka on Hämeenlinnassa torin laidalla. Siellä oli loistava valikoima ja upeat tuotteet. Ensi kesänä pitää yrittää suunnata kesäretki Tuulokseen ja Forssaan.

 

Lisää tämänkaltaisia ohjelmia, jossa arvostetaan vanhoja perinteitä ja tehdään käsityönä hupputuotteita. Ihmisten tiedon kasvaessa myös arvostus nousee. Tämänkaltaisia tuotteita ei voi onneksi voi valmistaa suurissa tehtaissa. Vaikka ala on varmasti raskas, niin kuitenkin on inspiroivaa valmistaa tasokkaita tuotteita. Se saa asiakkaiden suut messingille.

 

 

Jaa tämä sivu