1. tammi, 2014

Uusi vuosi

Siitä se uusivuosi lähtee taas rullaamaan nätisti. Ei ole pääsärkyä, mutta väsymystä tuntuu olevan. Tosin otin kyllä jo heti ensimmäiset torkut heti puolenyön jälkeen. Kotiin tullessa vielä jytisi taivaalla. Onneksi toinen koiramme otti asian ihmeen iisisti. Edesmennyt äitinsä ei olisi ottanut.

Olisikohan tänä vuonna ollut raketteja taivaalla hieman vähemmän. Ainakin siltä tuntui.

Toivottavasti edessä on hyvä keräilyvuosi. Pätäköitä ja houkutuskaloja sopiva kasa. Saa nähdä miten hyviä kohteita liikkuu markkinoilla? Toivottavasti uusilla tekijöillä on väripurkit sopivasti auki. Odotan suurella innolla.

Jäätä ei tunnu olevan. Kohta on varmaankin lähdettävä heittämään kuhaa, haukea ja ahventa rannalta tai venepilkille. Aika leutoa on, mutta eiköhän kohta taas pakkaset pauku.

 

Toivottavasti kalakantojen suojelun puolella on taas hyvä vuosi. Ainakin edellinen jää kaikilla tavoilla historiaan. Huomattiin, että kalakantoja on syytä hoitaa. Yhteispeli toimi sosiaalisessa mediassa.

 

Kaikista eniten toivon perheelle terveyttä. Toivon myös, että uusi lastensairaala saadaan kasaan. Valtio ei taida olla avokätinen. Valtiolta tuntuu vain löytyvän rahaa junavaunuihin ja tietoliikennekaapeleihin. Sehän ei kuitenkaan ole mitään uutta, eihän? Sairaala on kuitenkin saatava kasaan.

Jaa tämä sivu