27. marras, 2013

Fun!

Keräily on hauskaa, keräsit sitten mitä tahansa. Jokainen pitää omaa keräilyalaansa parhaana, kunnes huomaa jonkun toisen keräilyalan olevan vielä parempi tai mielenkiintoisempi. Hyvä keräilijä osaa kiinnostua myös muista keräilyaloista.

On mielenkiintoista tavata erilaisia persoonia ja miten he ovat rakentaneet oman kokoelmansa. Aikaa ja intohimoa on annettu jokaiselle kokoelmalle ja esineelle.

Tarinat ja historia on voimakkaasti läsnä.

Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan raskaita, mutta antoisia. Tulen tutustumaan moniin keräilijöihin ja heidän kokoelmiinsa. Näen luultavasti enemmän kokoelmia, mitä koskaan olen nähnyt. Sain siitä esimakua eilen. Sähköpostini tuli täyteen mielenkiintoisia kuvia ja asioita. Kuinka onnellinen olinkaan.  Oikein sydän tykytti. Toivottavasti lukijoillakin ensi vuonna on sama kiehtova tunne.

 

Olen saanut yhteyden moniin keräilijöihin. Kuitenkaan kaikkia keräilijöitä ja heidän kokoelmiaan minäkään en tunne. Jos tunnet mielenkiintoisia keräilijöitä, niin pyydä hänen ottamaan yhteyttä minuun. Katsotaan mitä voimme yhdessä tehdä keräily eteen. Keräilijä voi esiintyä omalla nimellä tai anonyymisti.

 

Haen ainakin seuraavien alojen keräilijöitä tällä hetkellä. Etsin myös uusia tulevaisuuden keräilyaloja. Ole mukana seikkailussa.

 

Lautapelit

Parfyymipullot

Apteekkireseptit

Sarkofagit

Mekaaniset lelut

Kaaveet

Posliini

Metallikyltit

Kolikoilla toimivat laitteet

Automaatit

Meriantiikki

Radiot

 

Suuri keräilykirja ilmestyy ensi vuonna. Kirja esittelee 50-60 eri alojen keräilijää.

Kirjassa esitellään myös alaan liittyviä ilmiöitä ja asioita. Runsas kuvitus.

Jaa tämä sivu