8. huhti, 2013

Huutokaupassa

Olin eilen pitkästä aikaa huutokaupassa. Tiukkaa teki ehtiä sinne ajoissa. Jaana oli kuvauskurssilla ja ehtiminen oli todella täpärällä. Kalastusvälineiden tullessa myyntiin ihmettelin, kuka siellä salissa oikein huutaa? Selvisi, että kaksi puussa olevaa käkeä lauloivat samassa keräilyseurassa. Pidettiin pieni kenraaliharjoitus ensi viikon Kemin huutokauppaa silmällä pitäen. Kevyttä huutamista vielä tässä vaiheessa. Ensi viikolla on sitten tosi kysymyksessä. Taidan jäädä tornadon alle. Kivaa huutokaupassa on silti.

Illalla jatkettiin vielä huutokauppaa Huuto.Netissä. Huutokauppa pätki toisen kerran tosi pahasti. Kone näytti minun jäävän kolmanneksi, vaikka minulla oli paljon korkeampi tarjous. Konekin näytti minun omilla sivuilla sen. Todella mielenkiintoista jos pienemmän tarjouksen tehnyt on korkeammalla. Ei ole uudistus tainnut mennä ihan putkeen. Onneksi sentään korkeimman tarjouksen tehnyt voitti tuotteen.

Illalla katsoin vielä Notting Hillin ties monennenko kertaan. Sen jälkeen vielä tarkistelin huutokauppalistaa, joka oli tullut sähköpostiini. Kemiin tulee kovat karkelot. Ladut auki, täältä tullaan.

Jaa tämä sivu