5. huhti, 2013

MMM

Yle tiedotti tänään kuinka MMM eli maa- ja metsätalousministeriö oli kritisoinut Jasper Pääkkösen blogikirjoituksissa ollutta kalastuspolitiikkaa.

Pääkkönen oli kritisoinut Uuden Suomen blogissaan mm. uhanalaisen Itämeren lohen liian suuria saaliskiintiöitä.

" Virkamiehet sanoivat minulle suoraan, että toivottavasti turhasta konfrontaatiosta ja kirjoittelusta päästään eroon. Kaikki kirjoittelu kuulemma häiritsi maa- ja metsätalousministeri Jari Koskisen (Kok) työtä. Lisäksi sanottiin, ettei aihetta kannata turhaan politisoida, koska lohet eivät kuulemma käy äänestämässä Pääkkönen kertoo."

Voi kiesus, ollaanko Suomessa palaamassa "Myllykirjeitä aikaan"? Eikö enää asioista saa enää keskustella. Viekää Koskinen ensi kesänä Norjaan katsomaan, miten urheilukalastuksella tehdään bisnestä. Ei se Koskinenkaan voi enää haluta paluuta DDR:läiseen ajatteluun.  Siihen olisi Suomenkin aika herätä.  Tänään kalastusasioista keskustellaan A-studiossa klo 21.00.

Nyt on sellainen tunne, että padot alkaa hiljalleen murtumaan Suomen kalastuspolitiikassa. Halkeamat suurenee ja suurenee ja kohta rytisee. On aika muuttaa suomalaista kalastuspolitiikkaa. Viimeinkin!

Ps. Viime hetken uutisten perusteella ministeriössä kiistetään painostaminen, muttei muisteta, mitä on puhuttu. Alkaa olla todella vanhoillista "slopotouhua".

Jaa tämä sivu