23. huhti, 2018

Lupapainajaista

Huomenna 24.4. 2018 aukeaa jälleen vuoden 2018 Tenon kalastuslupien myynti soutulupien osalta. Maa ja Metsätalousministeriön mielestä viime vuonna ei koettu vielä tarpeeksi takapakkia kalastusasioissa. Uutuutena tälle vuodelle on se, että suomalaiset saavat ostaa Suomesta vain 4 lupaa vikossa. Tietysti sama ei koske norjalaisia ja suomalaiset saavat ostaa sieltä lisälupia Ely-keskuksesta asiasta kysyttäessä on sanottu, että tarkoitus on helpottaa lupien saantia??? Näin se raha siirtyy mielummin Norjaan kuin Suomeen. Erittäin onnistunutta talouspolitiikkaa.

Lohiranta kertoi 14.4.2018 viime vuoden matkailusta Facebookissa seuraavaa: Liikevaihto -57%, Tulos -70%, Majoitus -42%, Ruoka ja kahvio -44%, vene ja moottorivuokraus -75.9%. Maa ja Metsätalousministeriö voi onnitella itseään. Näin yrittäjyyttä hoidetaan Suomessa! Tämäkään ei riittänyt, vaan piti kurittaa vielä lisää. Eläköön suomalainen virkamies! Hyvin syötetty, hyvin maasutettu, kykenee luoviin ratkaisuihin! Kuitenkin lohiluotaimet ja laskurit puuttuvat vieläkin jokisuulta?

#teno #tenojoki #lohi #lohiranta #tenonkalastus #mmm #maajametsätalousministeriö #lohipolitiikka #kalastuslupa #lohiperho #vaappu #joki #jokikalastus #virkamies

Jaa tämä sivu