17. marras, 2021

Grilli

Onko grillit ja ruokarekat kulttuuria. Monien mielestä ei, minun mielestä ehdottomasti kyllä. Joku ihminen palvelee juuri sinua grillillä. Monella pienellä paikkakunnalla grilli on ilta ja yöelämän keskus. Niistä saa paljon maittavampaa lohturuokaa kuin ketjupaikoista. Tuotteessa on mukana myös maku.

Aikoinaan grilleissä käytiin vain aamuyön tunteina, kun kulku oli muutenkin hataraa. Nykyisin niistä haetaan makuelämyksiä. Moni työmatkalainenkin ostaa grilliruokaa, jotta saa nopesti näläntunteen pois. Grillit ovat kuuluneet kauan katukuvaan Suomessa. Aikoinaan ne olivat valkoisia koppeja, mutta nykyisin ne ovat ulkoapäin värikkäitä. Kauppatorin grillistä sai porohodarin. Koska kaupunki ajoi heidät pois Kauppatorilta, niin nykyisin käyn usein Teppo ja Matti Grillissä Kampissa. Aivan mahtavat tuotteet, joten sen täytyy olla suomalaista kulttuuria.

#grilli #grilliruokaa #nälkä #hodari #lihapiirakka #lohturioka #maku #kamppi #työmatkalaiset #katukuva #makuelämyksiä #aamuyöntunteina #kauppatoringrilli #porohodari #teppojamattigrilli #suomalainenkulttuuri 

Jaa tämä sivu