8. loka, 2021

Lehden tekoa

Minä olen tehnyt yli 15 vuotta Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry: jäsenlehteä. Parempikin se olisi voinut mielestäni olla, mutta on ollut kovin vaikea saada apuja sen tekemisessä. Kuitenkin puutteistaan huolimatta lehti on sisältänyt todella paljon tietoa nykyisille ja tuleville keräilijöille. Yksi esimerkki sitä oli eräs pilkkinumero. Numerossa oli runsaasti nykytekijöiden tasapainopilkkejä. Ehkä tämä numero auttaa tulevaisuudessa tasareiden keräilijöitä tunnistamaan tämän päivän huipputekijöitä ja heidän laadukkaita töitään.

Nyt olen siinä onnellisessa asemassa, että itse odottelen milloin lehti ilmestyy postilaatikkoon. Toivottavasti uusi tekijä jaksaa alkaa sitä innolla tekemään ja löytää uusia kirjoittajia. Minä voin säästyvällä ajalla tehdä enemmän päivityksiä omille kotisivuilleni ja löytää tänne uusia näkökylmiä. Yritetään löytää tekemisen ilo.

Lopuksi haluan kiittää Ari Savikkoa, Johan Sjöbergiä ja Veli Viitalaa siitä, että ovat kirjoittaneet viime aikoina seuran lehteen artikkeleita vanhoista kalastusvälineistä. Heidän tukensa on ollut erityisen tärkeää!

#wanhatwehkeetjawieheet #jäsenlehti #kalastusvälinekeräily #vanhatkalastusvälineet #tasapainopillki #seuralehti #arisavikko #johansjöberg #veliviitala #kalastusvälinekeräily #anttiikkiuistin #uistin #viehe #vaappu #tuki #yhdistys #seuralehti #pilkkinumero #tunnistaminen #kalastusvälineidentunnistaminen #urheilukalastus #sportfishing #lustfiske #vintagefiske #keräilyuistin #keräily #fishingcollectibles

Jaa tämä sivu