17. joulu, 2020

Maailmanennätyshinta

Oscar Petersonin Cadillac houkutuskalasta on maksettu maailmaennätyshinta 42500 dollaria Guyette & Deeterin huutokaupassa Yhdysvalloissa. Houkutuskala oli 15 " tuumaa pitkä.

Maailmanennätyshinta tuli aivan oikealle tekijälle. Jo muutaman vuoden olen odottanut tälle tekijälle uutta maailmanennätystä. Tosin olen sitä mieltä, että työ on hyvä, mutta aiemmin on myyty parempiakin yksilöitä ja edullisemmalla hinnalla. Ne ovat olleet myös selvästi paljon isompia. Kuitenkin hieno tulos ja saattaa aiheuttaa uuden keräilyboomin vanhoihin houkutuskaloihin. Suurin osa on hyvinkin edullisia, mutta nyt parhaat tekijät saavat varmastiansaitsemansa arvonnousun.

Houkutuskalat ovat olleet pitkään kaaveiden varjossa, mutta nyt nämä hienoimmat houlutuskalat alkavat kiriä pitkää etumatkaa kiinni. Erittäin hyviä sijoituskohteita, jos tietää mitä tekee. Tosin meikäläinen joutuu hieromaan vaan tyjällä lomsalla otsaa.

#spearfishing #vintagefishing #vintagefiske #oscarpeterson #decoy #fishdecoy #fishing #fishdecoy #cadillac #cadilalcdecoy #guyettedeeter #kaave #worldrecord #worldrecordfishdecoy #houkutuskala #auction #auctionhouse #kalastuskulttuuri #kalastusantiikki #keräily #antikki #keräilyesine #lustfiske #sportfiske #antiquefishing #hienoimmathoukutuskalat #pimeätmajat #jäämajat #kalastusmajat #maailmanennätyshinta #sijoituskohde #hieroatyhjällälompsallaotsaa #tyhjälomsa #tyhjälompakko

Jaa tämä sivu