13. joulu, 2020

Casting

Eilen oli keräilyseura WWW:n kalastusvälinehuutokaupan purku. Olin hyvin tyytyväinen huutoihini. En saanut kuin 7 kohdetta kotiuduttua. Kuitenkin se oli enenmmän kuin odotin. Sain huudettua edemenneen Reino Ihatsun vanhoja casting-mitaleita. Minulla oli jo aikaisemmin hänen vanhoja mitaleita. mutta nyt niitä tuli lisää huutokauppaan. Ne oli kuitenkin seuran viimeiset mitalit, joten päätin olla tarkkana. Sainkin neljä pussia viidestä, joten tuuria oli matkassa.

Kun aikaa liikenee, niin pitää tehdä joskus lista mitaleista ja saantivuosista. Vanhimmat ovat jostain 60 luvun alusta. Pidän siitä, että noiden mitaleiden takia on jouduttu tekemään töitä ja kohtaamaan runsaasti erilaisia sääolosuhteita. Toivottavsti tämä hieno kokoelma tulee joskus esille johonkin urheilukalastusmuseoon. Minulla on samaan aiheeseen vähän muutakin tavaraa. 

#casting #castingsport #sport #sportfishing #www #keräilyseura #kalastusvälinekeräily #reinoihatsu #urheilukalastusmuseo #huutokauppa #saantivuosi #sääolosuhteet #urheilukalastus #castingicf #icf #kalastusvälinehuutokauppa

 

Jaa tämä sivu