4. helmi, 2020

Lehti

Eilen sain valmiiksi Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry:n jäsenlehden 1/2020. Onhan se taas vähän sellainen olo, että olisi turpiinsa saanut. Onneksi tässä tulevassa numerossa oli kaksi uutta jutuntoimittajaa. Se lämmittää paljon mieltä, sillä kirjoittajia ei ole koskaan seuran lehdessä tarpeeksi. Kaikki tallennettu tieto urheilukalastuksen historiasta on hyväksi meille ja tuleville sukupolville.

Siitä se taas kevät lähtee. Tässä numerossa on mukana tarjoushuutokauppa seuran jäsenille. Tällä hetkellä haetaan tavaraa kevään huutokauppaan 18.4 Lahdessa. Suurin osa tavaroista onkin jo kasassa, mutta aina jotain hyvää tavaraa mahtuu huutokauppaan.

#wanhatwehkeetjawieheet #jäsenlehti #keräilyjuttu #tallennettutieto #tarjoushuutokauppa #puutaide #woodcarving #puutyö #lahti #huutokauppalahti #vintagefishing #sportfiske #vintagesportfiske #lustfiske #urheilukalastus #tallennettutieto #huutokauppa #keräily #antiikkiuistin #uistin #houkutuskala #fishingcollectibles #antiikkiset kalastusvälineet #antiquefishing #fishdecoy #hauki #pike

Jaa tämä sivu