3. tammi, 2020

Jan-vaappu

Hyvää uutta vuotta myös tälle palstalle. Vintage fishing on hauskaa puuhaa, oli sitten kysymys keräilystä tai kalastuksesta. Suurin osa kaupoissa myytävistä uistimista on hengettömiä massatuotteita, joiden arvo ei säily. Suomen vahvuus on pienet uistin ja pilkkipajat, jotka valmistavat upeita tuotteita. Monien vaappujen ja tasareiden arvo jopa kasvaa, kun aikaa menee. Samoin käy varmasti myös parhaille jerkeille- Joten olkoon vuosi 2020 pienvalmistajien vuosi.

Kuvassa vanhin tunnettu Jouko Niemivaaran Jan-vaappu uiskentelee lampussa. Tuota ei kyllä mitenkään raaskisi oikeasti emää veteen laittaa, sillä sillä on jo suuri keräilyarvo keräilijälle. Nyt se saa kuitenkin juhlistaa vuoden alkua. Pilkkikelit eivät vaikuta kovin hyviltä ainakaan etelässä, joten keskitytään ponnekkaasti miellyttävään keräilyyn.

#vintage #janvaappu #joukoniemivaara #customfishinglures #vintagesportfiske #sportfiske #vaappu #uistin #lustfiske #urheilukalastus #kalastuskeräily #keräily #vesi #kalastus #pilkkiminen #tasari #tasapaino #keräilyarvo #keräilijä #uistinkeräily #vaappukeräily #pienvalmistaja #uistimienpienvalmistaja #vaappujenpienvalmistaja #pilkkienpienvalmistaja #käsityö #käsityöuistin #handmade #woodcarving #photography #fotography 

 

Jaa tämä sivu