24. kesä, 2019

Vintage Fishing

Rakastan vanhoja kalastusvälineitä. Kerään niitä, arvoin niitä, tutkin niitä ja kalastan nillä. En kuitenkaan vastaa yksittäisiin hintatiedusteluihin, koska muuten minulla ei riittäisi muuhun aika. Minua eivät kiehdo nykyaikaiset suurikokoiset pehmytvieheet. Ne eivät sovi omaan kalastusfilosofiaani. Uskon myös vahvasti, etteivät modernit pehmytvieheet tee hyvää vesistöille. Niistä ei löydy vielä tutkittua tietoa.

Minua kiinnostavat eniten vintage-vieheet, mutta olen myös kiinnostunut vavoista, vanhoista luetteloista, lehdistä, kirjallisuudesta ja jopa vaatetuksesta. Mielestäni urheilukalastuksen kultakausi ajoittuu 50-luvulta aina 70-luvulle asti. Tällöin urheilukalastus oli riemukasta ja täynnä toivoa. Luontoa ja kaloja arvostettiin aivan eri tavalla. Tätä kiirettömyyttä haen vanhoista kalastusvälineitä. Kalastus pitää olla hauskaa, se ei saa olla ryppyotsaista suorittamista. Vanhat kalastusvälineet korostavat kiirettömyyttä.

Vintage vieheiden ohella käytän kotimaisten pienvalmistajien tuotteita. Minä olen vapaa kirjoittamaan mistä vieheistä haluan. En ole alistettu kirjoittamaan vain suurista tehtaista. Minun mielestäni meillä on niin paljon hyviä pienvalmistajia Suomessa, että meidän pitää olla todella ylpeitä heistä. Jokainen ostettu pienvalmistajan tuote tuo hyvinvointia ja työtä suomalaisille.

#vintage #vintagefishing #vintagevieheet #abuambassadeur #aburecord #abuspinnaren #urheilukalastus #kiirettömyys #pinvalmistaja #pienvalmistajantuote #hauskaa #kalastamisenriemua #luonto #luonnonkunnioitus #vanhatkalastusvälineet #garciaambassadeur #recordambassadeur #ambassadeur

Jaa tämä sivu